CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Bedrijfsbezoek kernteam Circulair Westfriesland bij Grondstoffenbank Agriport

kernteam en Grondstoffenbank Agriport

Met het kernteam Circulair Westfriesland combineren we sinds kort ons werkoverleg met een bedrijfsbezoek aan circulaire verschilmakers. Gisteren kregen we een rondleiding bij Grondstoffenbank Agriport waar ze de ingrediënten uit schoon beton uit bouwwerken terugwinnen om weer nieuw beton van te maken. Vervuild beton wordt nog gegranuleerd. Sjors Deken (tweede van rechts op foto), eigenaar Grondstoffenbank Agriport en Sloopbedrijf Van der Bel, is actief partner in onze circulaire bouwketen en de circulaire GWW/Infra keten.

Het kernteam Circulair Westfriesland bestaat uit (van links naar rechts op de foto) Chris Wever (Ontwikkelingsbedrijf NHN), Mark van Keulen (gemeente Medemblik), ik (ODNHN, coördinator Circulair WF), Koen de Geus (gemeente Hoorn staat helemaal rechts op de foto) en Bas Brouwer (Ontwikkelingsbedrijf NHN staat niet op de foto).

Waarom

Na afloop van de ketenbijeenkomst Strategie circulaire bouwmaterialen NHN van 17 mei 2023 vroegen wij aan Sjors Deken welk belang hij zag in een circulaire strategie? Wat neemt hij mee uit deze bijeenkomst en welke stappen moeten nog gemaakt worden?

Verschilmakers

Laat u ook inspireren door onze verschilmakers.

Komende activiteiten

07
Mar

ONHN ondernemerscafé

informatiebijeenkomst / locatiebezoek
16:00 / 18:00
07
Mar

Schuurgesprek ‘Slim gebruik van agrobiodiversiteit’

kennis / ketenbijeenkomst
19:30 / 21:30
12
Mar

Schuurgesprek ‘Bodemkwaliteit versterken’

kennis / ketenbijeenkomst
19:30 / 21:30
14
Mar
18
Mar
Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief