Livestreams Week CE 2022

Livestreams Week van de Circulaire Economie 2022

Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 was het de Nationale Week van de Circulaire Economie.
Het doel van deze week? Laten zien hoe circulair ondernemen werkt. Een podium geven aan innovatieve ondernemers en voorlopers en handvatten reiken aan starters om zelf aan de slag te gaan.

Ook in Noord-Holland Noord wordt volop ingezet op circulair ondernemen. Gemeente Alkmaar, de BUCH gemeenten, gemeente Hollands Kroon en Circulair Westfriesland organiseerden ook dit jaar een serie informerende en inspirerende livestreams over circulair ondernemen. Op maandag 7 februari stonden er vier livestreams op het programma waar lokale en bekende ondernemers hun verhaal delen en het gesprek met elkaar aangingen over circulair ondernemen. Welke stappen hebben zij gezet en hoe maken ze die rendabel? Zie de kansen en ontwikkelingen en ontdek hoe jij de investering terugverdient en welke ondersteuning er mogelijk is. Elke livestream zoomen we in op een specifieke sector. Een unieke kans voor een “kijkje in de keuken” bij mede-ondernemers. Kijk de livestreams nu terug.

Circulair WestFriesland is een initiatief van Duurzaam Ondernemend Westfriesland


Circulair Westfriesland is primair gericht op bedrijven, organisaties en overheden. We zetten praktisch in op inkoop & aanbesteden, onderlinge kennisdeling, partijen verbinden en concrete gezamenlijke projecten.