CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

WEEK CE 2022 – BIOGRONDSTOFFEN: GRAS, HET NIEUWE GOUD

WEEK CE 2022 – BIOGRONDSTOFFEN: GRAS, HET NIEUWE GOUD

7 februari 2022

10:00 / 10:45

Nederland moet in 2030 naar 50% circulair gebruik van grondstoffen. Dat vraagt om nieuwe toepassingen van bestaande grondstoffen en restmaterialen. Hoe zetten we in op grondstoffen die we voor handen hebben, zoals het gras onder onze voeten.

In deze stream gaat Waronne Sint (Ontwikkelingsbedrijf NHN) in gesprek met Bert van Vuuren (Directeur van Natural Plastics International), Hillebrand Breuker (Provincie Noord-Holland en Grass2Grit), Jan van Bodegom (Bodegom & Zn) en Frank Berbée (Bloemenstorm). Allemaal maken ze gebruik van de inzet van natuurlijke (rest)materialen. Met elkaar gaan ze in gesprek over de veelzijdigheid van gras, biobased alternatieven en hoe de verspilling van bloembollen een business werd. Stuk voor stuk ondernemers die bezig zijn met circulair ondernemen door gebruik te maken van groene restmaterialen, pioniers en innovators in de biogrondstoffen industrie.

Video

Kijk MAANDAG 7 FEBRUARI, 10.00 UUR hieronder live naar de uitzending. Heb je een vraag? De chat bij de uitzending vind je hier.

Blijf geïnformeerd

Blijf op de hoogte van nieuws en informatie over circulair ondernemen. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Tags: