CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Webinar: Investeren in groen-economisch herstel

Webinar: Investeren in groen-economisch herstel

26 oktober 2021

10:00 / 11:00

Wilt u op een duurzame manier investeren in de toekomst van uw landbouwbedrijf? Hiervoor kunt u eind 2021 subsidie aanvragen. Tijdens het webinar Investeren in groen-economisch herstel hoort u onder andere wat de voorwaarden zijn. En hoe u de subsidie aanvraagt.

Dit webinar is op 26 oktober 2021 van 10:00 tot 11:00 uur.

Onderwerpen en sprekers

Wij praten u bij over de subsidie voor het investeren in groen-economisch herstel van uw landbouwbedrijf. Ook vertelt een ervaringsdeskundige waar u op moet letten als u investeert in groen-economisch herstel van uw bedrijf. Heeft u vragen voor onze sprekers? Tijdens het webinar heeft u de kans om ze te stellen.

Dit zijn de sprekers:

  • Marlies Heerema, coördinator Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) bij ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV)
  • Marcel Leentvaar, senior beoordelaar POP3 bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Jean Pierre van Wesemael, innovatieve landbouwer uit Zeeland

Subsidie voor landbouwers

De subsidie Investeren in groen-economisch herstel is één van de 2 subsidies die van het Economisch Herstelfonds (EHF) komt. Dit Europese fonds helpt de landbouwsector economisch sterker te maken na de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Door deze regeling is ruim € 35 miljoen beschikbaar voor investeringen in landbouwbedrijven. Met deze subsidie bereidt u niet alleen uw bedrijf voor op de toekomst. U helpt ook mee aan de milieu- en klimaatdoelen.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden. Dit kan tot en met de start van het webinar 26 oktober 2021 om 10:00 uur. Deelname is gratis. Heeft u zich aangemeld? Dan ontvangt u in de laatste week voor het webinar een link om deel te nemen. Om mee te doen hoeft u geen app te installeren. Het webinar werkt in de webbrowser.

Kunt u dinsdag 26 oktober 2021 niet live meedoen? Kijk dan gerust op een ander moment. Na het webinar plaatsen wij een terugkijklink op onze website.