CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Startevent Circulaire Energierenovaties

Startevent Circulaire Energierenovaties

10 maart 2023

13:00 / 17:00

Bent u op zoek naar circulaire oplossingen voor het terugdringen van de energiebehoefte van uw gebouw? Of heeft u oplossingen die hieraan kunnen bijdragen? In dit startevent bespreken we oplossingsrichtingen van partijen in de bouwsector.

Vrijdag 10 maart
13:00 – 17:00

Om de energietransitie toekomstbestendig te maken, moeten we ook rekening houden met de milieu-impact van de bouwactiviteiten en materialen die nodig zijn voor deze ‘energierenovaties’. Een breed consortium van partijen in de bouwsector brengt daarom in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de oplossingsrichtingen in kaart. Heeft u interesse in dit onderwerp? Kom dan naar het startevent voor interessante presentaties, paneldiscussies en om andere partijen te leren kennen die zich met dit thema bezighouden.

Programma

  • Het programma start om 13:00 uur met een gezamenlijke bijeenkomst en een paneldiscussie.
  • Na een korte pauze kunt u deelnemen aan verschillende workshops.
  • Om 16:00 uur begint de netwerkborrel.

Meld u aan

Bekijk het volledige programma en meld u aan

Consortium

Het consortium dat oplossingsrichtingen voor circulaire energierenovaties in kaart brengt, bestaat uit: Copper8, W/E adviseurs, LBP sight, Alba Concepts, SGS search, Nibe, Metabolic, TKI Urban Energy, Dutch Green Building Council, Nieman, TU Eindhoven, TU Delft en het Transitieteam Circulaire Bouweconomie.

RVO is onderdeel van de TKI Urban Energy en het Transitieteam Circulaire Bouweconomie.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat