CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Ruimte voor Circulaire Windturbines: Matchmakingbijeenkomst

Ruimte voor Circulaire Windturbines: Matchmakingbijeenkomst

8 december 2022

13:30 / 17:00

Donderdag 8 december 2022
13.30u – 17.00u The Hague Conference Centre New Babylon, Den Haag

Werk jij aan de realisatie van windturbines op land of zee? Aan de circulaire transitie in de maritieme sector of de maakindustrie? Of aan de ruimtelijke ontwikkeling van havens? Dan organiseren we op donderdag 8 december een matchmakingbijeenkomst die jij niet mag missen! Ontmoet voorlopers uit de energiesector, beleidsmakers, en partijen uit verschillende delen van de keten om samen tot een circulaire windturbinesector te komen.

Meld je nu hier aan voor de matchmakingbijeenkomst op 8 december: https://lnkd.in/e5YnDtGy

Het circulair bouwen en verwerken van windturbines gaat om ruimte vragen. Zijn we daar klaar voor? Wat moeten we in de keten doen en organiseren om onze klimaatdoelstellingen én circulaire doelstellingen te halen? Wij leggen de vraag aan ketenpartijen op tafel om te gaan samenwerken aan een routekaart circulaire windturbines.

Centraal in deze bijeenkomst staat de fysieke ruimte die voor de keten nodig is om windturbines op circulaire wijze te bouwen, te onderhouden, en te verwerken voor nieuwe toepassingen. De Provincie Noord-Holland en Provincie Zuid-Holland onderzochten samen met Generation.Energy wat de ruimtelijke effecten zijn van de circulaire verwerking of levensduurverlenging van windturbines. Het onderzoek ligt op tafel, nu is het tijd voor concrete stappen! We nodigen je daarom uit voor dit interactieve seminar, waarin je met een expertpanel de dialoog aangaat over de inzichten uit het onderzoek.

Download hier het onderzoek Ruimte voor Circulaire Windturbines (2022): https://lnkd.in/eDD3NgNZ Met dank aan Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Inloop en ontmoeting vanaf 13.30u – Start om 14.00u.
Adres: Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag (naast NS-station Den Haag Centraal)

De bijeenkomst is fysiek in Den Haag zonder mogelijkheid tot digitaal aanschuiven.