CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

ONHN ondernemerscafé

ONHN ondernemerscafé

7 maart 2024

16:00 / 18:00

Op 7 maart organiseren we de volgende editie van het ONHN ondernemerscafé. Het café voor ondernemers in Noord-Holland Noord, met ieder café een ander actueel thema. Deze editie maken we ons klaar voor de circulaire take-over. Een speciale editie voorafgaand aan de Week van de Circulaire Economie op een unieke locatie; Brouwerij Egmond in Egmond aan den Hoef.

 

We nemen de deelnemers mee in de mogelijkheden en voordelen van een circulaire economie en hoe je de eerste stappen kunt zetten naar een circulair businessmodel. Laat je daarnaast inspireren door het ondernemersverhaal van Drystack, die met hun duurzame en circulaire bakstenen de bouwwereld veroveren. Ook neemt Arjan Brammer, algemeen directeur bij Brouwerij Egmond, ons mee in het verhaal achter de ambachtelijk gebrouwen bieren. Biologisch, duurzaam, lokaal én met oog voor circulariteit!

 

Tijdens deze middag is er genoeg ruimte voor vragen, kun je een eigen casus voorleggen bij het team van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en sparren met mede-ondernemers. We sluiten de middag af met een netwerkborrel én rondleiding door de brouwerij.

 

Aanmelden voor 7 maart kan via deze website https://nhn.nl/events/onhn-ondernemerscafe/