CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Masterclass Scale-up Play met Peter van der Fluit

Masterclass Scale-up Play met Peter van der Fluit

23 juni 2021

15:00 / 16:30

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met GO!-NH, of wil je graag vrijblijvend deelnemen aan één van de masterclasses die wij aanbieden? Schuif dan eens een keertje aan bij een van de workshops in de GO!-NH Academy!

Gedurende het hele jaar plannen wij masterclasses in waaraan jij (gratis) kunt deelnemen. Je kunt deze masterclasses volgen in voorbereiding op een GO!-NH programma, maar ze zijn ook los te volgen.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan een matchmaking + dealmaking sessie tussen innovaties en launching partners, financiers en regio’s. Een selecte groep wordt uitgenodigd voor een intake en een intiem match- en dealmaking event, georganiseerd i.s.m. partners.

Valt jouw bedrijf in de categorie (groot-)MKB? Dan is er ook de mogelijkheid om met directie en MT mee te doen aan de Executive Board sessies in januari 2021. Hier leren we jouw organisatie over hoe duurzame innovatie en transformatie top-down te faciliteren zijn en bottom-up te activeren. Tijdens de sessies gaan we aan de slag met het creëren van de juiste randvoorwaarden voor innovatie en groei.

Aanmelden en meer informatie