CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Circulaire inspiratie & netwerkborrel bij Clean2Anywhere

Circulaire inspiratie & netwerkborrel bij Clean2Anywhere

19 juli 2023

15:00 / 18:00

We zijn verheugd om jullie: ondernemers met een circulaire ambitie, uit te nodigen voor een sprankelende zomerborrel rond circulair ondernemen op de prachtige locatie van Clean2Anywhere in Hoorn. Het belooft een inspirerende middag te worden met korte presentatie en rondleiding en vooral ruimte om te netwerken en te horen waar iedereen mee bezig is.
Datum: Woensdag 19 juli
Tijd: 15:00 – 18:00 uur

We zullen kennis delen over ontwikkelingen zoals openstelde subsidies en instrumenten en activiteiten voor circulaire projecten en uitwerken van een nieuwe businesscase.
Geniet van verfrissende drankjes uit de regio, heerlijke hapjes en de informele sfeer waarin waardevolle gesprekken ontstaan. Daarnaast kunnen we een rondleiding krijgen op de plek zelf die circulariteit ademt te Clean 2 Anywhere. Dit initiatief starte met Clean 2 Antartica een expeditie op de zuidpool in een voertuig uit afvalplastic op zonne-energie. Inmiddel worden er 17e eeuwse schepen en Tinyhouses gebouwd uit afvalplastic.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere zomerborrel rond Circulair Ondernemerschap. Het is de perfecte gelegenheid om idee├źn uit te wisselen, te leren van elkaar en gezamenlijk stappen te zetten naar een duurzame toekomst.
Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via de email of LinkedIn event (om voedselverspilling te voorkomen). Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deze middag wordt u kosteloos aangeboden en belooft een ontspannen middag te worden met: circulariteit, inspiratie, samenwerken binnen ketens en ondernemerschap.

Programma

15:00 is inloop en vanaf 15:30 trappen we af met een rondleiding en verhaal van Clean 2 Anywhere.
16:00 Presentatie regionale ontwikkelingen
+Borrel en hapjes

Bekijk hier de foto’s van deze middag