CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Circulair NHN 2023; Circulair doorpakken. De toekomst begint nu

Circulair NHN 2023; Circulair doorpakken. De toekomst begint nu

7 februari 2023

10:15 / 17:00

Circulair doorpakken. De toekomst begint nu!

Een toekomstbestendige economie is een economie waarin we zuinig omgaan met onze grondstoffen. Circulair ondernemen is de sleutel tot duurzaam succes voor je bedrijf. Maar welke stappen zet je dan? Hoe blijf je relevant, nu en later? Durf te experimenteren, zegt auteur en ‘Chief Exploration Officer’ Kevin Weijers. Houd rekening met de trends die op ons af gaan komen, stelt trendwatcher Farid Tabarki.

Kevin en Farid zijn keynote spreker tijdens Circulair NHN 2023 op dinsdag 7 februari. Dit inspiratie-event biedt ondernemers en duurzame professionals een afwisselend programma vol inspirerende sprekers en concrete vraagstukken en oplossingen rondom duurzaam ondernemen. Hoe krijg je een circulair initiatief gefinancierd? Wat zijn circulaire mythen? En hoe zorg je ervoor dat circulair ondernemen rendabel is? Aan inhoudelijke tafels gaan (praktijk)experts hierover met elkaar – en met jou – in gesprek.

In gesprek met pioniers

Meld je aan en zorg dat je deze dag aanwezig bent in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. Ontmoet in een gezellige en ontspannen setting circulaire pioniers, ervaar welke weg zij bewandeld hebben en ontdek hoe je zelf een verschil kunt maken. De toekomst begint op 7 februari. Met het inspiratie-event Circulair NHN 2023.

Programma

10.15 uur         Inloop
10.25 uur         Opening door dagvoorzitter
10.35 uur         Keynote spreker: Farid Tabarki
11.00 uur         Eerste inhoudelijke sessie: Circulaire Mythbusters
12.00 uur         Lunch & netwerken
13.15 uur         Tweede inhoudelijke sessie: Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair
14.15 uur         Meet & greet met tafelgasten
15.00 uur         Keynote spreker: Kevin Weijers
15.30 uur         Derde inhoudelijke sessie: Verschilmakers aan tafel
16.20 uur         Netwerkborrel
17.00 uur         Einde event

Circulair NHN 2023 maakt deel uit van de week van de circulaire economie en wordt georganiseerd door gemeenten uit Noord-Holland Noord, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Provincie Noord-Holland en Circulair Westfriesland. Aanmelden kan via https://circulair.eventbrite.nl. De inhoudelijke tafelsessies worden ook gestreamd en zijn (terug) te kijken via het regionale inspiratieplatform NHNEXT.