CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Event Verder in de Zorg; Zorgaanbieders uitgedaagd in circulair ondernemen

ALKMAAR – Op donderdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, organiseerde GP Groot in samenwerking met de gemeente Alkmaar en Circulair Westfriesland het evenement ‘Verder in de Zorg’. Meer dan honderd bezoekers van diverse zorgaanbieders uit Noord-Holland Noord kwamen bijeen in het AFAS Stadion in Alkmaar voor een inspirerende sessie over circulair werken.

Na de opening door dagvoorzitter Coraline Noordzij van GP Groot, spoorde Ynzo van Zanten de aanwezigen aan om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe mogelijkheden te verkennen. De Chief Evangelist en Head of People & Culture bij Tony’s Chocolonely en Innocent Drinks inspireerde het publiek met een bevlogen en humoristisch verhaal.

Daarna volgde een praktische invulling. 2KnowHow, een specialist in ontwikkeling, advies en leervormen, presenteerde een interactieve sessie waarbij theorie direct werd omgezet in actie. Tijdens twee rondetafelgesprekken pitchten deelnemers circulaire oplossingen aan elkaar, zodat ideeën uitgewisseld en overgenomen konden worden.

Naast een inspirerende en gezellige netwerkgelegenheid bood het evenement daarmee een concrete stap naar meer circulaire initiatieven in de zorgsector.

Foto’s

Verschilmakers

Laat u ook inspireren door onze verschilmakers.

oktober

10okt09:3013:00Symposium mestbewerking

10okt09:3013:00GO-NH Growth

10okt14:0017:00Verder in de Zorg - Circulaire initiatieven en inspiratie voor de Zorgsector

25okt10:0012:30Kennistafel teelt voor bouw

25okt10:0012:30GO-NH Growth