CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Nieuw: GO!-NH Scale gaat van start

GO-NH foto 4

Hoe groot een bedrijf ook is, in innovatie kan het nog steeds een groentje zijn. Het is niet makkelijk om een nieuw circulair product of dienst door te ontwikkelen en in de markt te zetten, ook niet als je in principe genoeg middelen en slagkracht achter de hand hebt. GO!-NH Scale helpt deze bedrijven om hun kansen te pakken.

GO!-NH is partner van Circulair Westfriesland. Het is als initiatief van provincie Noord-Holland begonnen als innovatieversneller voor start-ups die een duurzame, circulaire impact willen maken (GO!-NH Accelarator). Sinds dit jaar is het programma uitgebreid naar MKB-bedrijven die al een veelbelovende innovatieve start hebben gemaakt en nu willen doorgroeien (GO!-NH Growth). En in september staat de laatste variant op stapel: GO!-NH Scale. Dat is gericht op scale-ups en MKB-bedrijven, die goed ontwikkeld zijn in hun huidige (thuis)markt en klaar zijn om op te schalen naar nieuwe (circulaire) markten of gebieden.

Deuren gaan open

Binnen het GO!-NH programma wordt onder meer een serie workshops aangeboden en krijgen deelnemers een ervaren coach toegewezen. “Maar de echte kracht van GO-NH! schuilt in de manier waarop we deelnemers verbinden met elkaar en andere ondernemers en met overheden en kennisorganisaties. Daardoor ontstaan er allerlei kruisbestuivingen en gaan er nieuwe deuren open”, aldus Abdellah Ezzerari van Ontwikkelingsbedrijf NHN, dat tegenwoordig samen met Innomics de organisatie van GO!-NH verzorgt.

Meld je aan!

GO!-NH Scale start op 22 september. Er is ruimte voor 20 deelnemers uit provincie Noord-Holland. Heb je als MKB-bedrijf een circulair initiatief dat je wilt uitbouwen? Kijk op de website van GO!-NH voor meer informatie en aanmelding.

Verschilmakers

Laat u ook inspireren door onze verschilmakers.

Komende activiteiten

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief