CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Nieuwe ronde GO!-NH Growth voor duurzame ondernemers in Noord-Holland

goNH-sustainable innovation

REGIO – Dit najaar start een nieuwe ronde van het GO!-NH Growth programma, een initiatief van de provincie Noord-Holland en regionale ontwikkelingsmaatschappij ROM InWest. Dit versnellingsprogramma biedt ondersteuning aan startups en innovatieve mkb’s die bijdragen aan duurzaamheidsdoelstellingen.

Programmaoverzicht

Het GO!-NH Growth programma richt zich op bedrijven die actief zijn in sectoren zoals energietransitie, circulaire economie, bouw, fashion en agrifood. Gedurende drie maanden krijgen deelnemers toegang tot workshops, matchmaking en individuele begeleiding van experts, met als doel de groei van hun onderneming te versnellen.

Doelgroep

Het programma is bedoeld voor bedrijven die gevestigd of actief zijn in Noord-Holland en klaar zijn om flinke groeisprongen te maken. Eerdere deelnemers aan het programma zijn onder andere The Good Roll, Bedaffair, Tommy Tomato, AirHub, FastFeetGrinded, MakersUnite en DOPS.

Ervaringen

Julie Munneke van Tiny Library, een van de deelnemers, zegt: “Het helpt om even afstand te nemen en opnieuw naar de propositie, klanten en strategie te kijken. En ook te leren van de best practices van anderen.”

Aanmelden

Meer informatie over het GO!-NH programma is te vinden op de website. Ondernemers kunnen zich direct aanmelden via go-nh.nl/inschrijfformulier/. Voor verdere vragen en ondersteuning kunnen geïnteresseerden contact opnemen met André Knol (a.knol@innomics.nl, +31 6 53484753) of Abdellah Ezzerari (aezzerari@onhn.nl, +31 6 15158896).

Verschilmakers

Laat u ook inspireren door onze verschilmakers.

oktober

10okt09:3013:00Symposium mestbewerking

10okt09:3013:00GO-NH Growth

10okt14:0017:00Verder in de Zorg - Circulaire initiatieven en inspiratie voor de Zorgsector

25okt10:0012:30Kennistafel teelt voor bouw

25okt10:0012:30GO-NH Growth