CirculairWestfriesland.nl | Samen naar een circulaire economie in Westfriesland

Maak jij ook de circulaire bouw businesscase?

startup-g5e1e5cd1d_1280

In bouwopgaven zuinig omgaan met grondstoffen is niet alleen goed voor de kostenbeheersing, je kan er ook mee laten zien hoeveel emissies worden verminderd. Heb je een bedrijf in de bouwketen en zie je de circulaire kansen? Weet je nog niet hoe je die kansen handig kan vertalen naar een nieuwe propositie of businesscase? Dan is de CIRCO Track ‘Circulaire business opportunities voor de bouw’ op jouw lijf geschreven!

CIRCO track is een beproefde methode om in drie dagen tijd een kans of probleem om te zetten naar een oplossing waar een verdienmodel bij hoort. Tijdens de workshopdagen krijg je instrumenten aangereikt waarmee je concreet aan de slag kan. Het vraagstuk kun je binnen jouw bedrijf oppakken. De CIRCO track is ook bij uitstek geschikt om samen met ketenpartners aan een vraagstuk te werken en dat tot een businesscase uit te werken.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met Chris Wever van het Ontwikkelingsbedrijf NHN via e-mail: cwever@nhn.nl of tel. 06 232 372 50. Direct aanmelden kan natuurlijk ook. Klik hier.

Verschilmakers

Laat u ook inspireren door onze verschilmakers.

Komende activiteiten

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief